Klik op de logo's om de gewenste stream te spelen in jouw favoriete speler (wij adviseren AIMP of VLC). Voor de Pop-up speler klik op het HTML5 of Flash Logo.

AACPlusStream Mp3StreamPop-up Player HTML5

De programmering van Zondag: 08:00 - 10:00 Herhaling "Flevo Zondagochtend Klassiek" of Herhaling "Help Er Zit Een Olifant In De Tram", 10:00 - 12:00 "Flevo Zondagochtend Klassiek", 20:00 - 22:00 "Ollie viert de zondag"

U luistert nu naar: "De Automatisering"

Slideshows Evenementen

Slideshows Evenementen

Lente Concert 2013kerstconcert 2013

 

Zaterdag 20 april luidde de FlevoZiekenOmroep de lente in met een feestelijk concert. Voor alweer het negende jaar organiseerde wij een lenteconcert voor de patiënten van het Flevoziekenhuis. Dat gebeurde in het auditorium van het ziekenhuis. Voor de microfoon van de FZO traden op: -Violiste Deborah Kole begeleid aan de piano door Mimi Tran. -Sara Ascarza speelt met haar broer aan de piano. -Het Operettekoor Almere. -Het Trombonekwartet van de Brassband Almere.

Het was weer een geslaagd concert en ook dit jaar treden alle artiesten weer belangeloos op voor de patiënten van het ziekenhuis!

 

Kerstconcert 2012

 

Op Zaterdag 15 december werd het 15e Kerstconcert uitgestuurd in het flevoziekenhuis. Aan het concert werkten mee: Niek Stein op piano, koper ensamble St Hubertus, zangerses Priscilla Homan en pop en musical koor the Starlights.

 

 

 

Kerstconcert 2011

 

Op Zaterdag 17 december werd in de binnenstraat van het Flevo Ziekenhuis het 14e  kerst concert van de Flevoziekenomroep uitgezonden met beeld  en geluid op kanaal 40 en 32 van het multimedia paneel bij de beddenAan het concert werkten mee: Charlotte van der Horst op piano, Het Almeers Orkest o.l.v. John Leenders, m.m.v. Margarita Catalina Holguin, sopraan en Daniël Leenders, viool, Koor Vocal Motion Almere, o.l.v. Gerard Poot m.m.v. Stefan Broeder, piano en Salonorkest Panta Rhei.

 

 

Kerstconcert 2010

 

Op Zaterdag 11 december werd in de binnenstraat van het Flevo Ziekenhuis het 13e  kerst concert van de Flevoziekenomroep voor het eerst uitgezonden met beeld  en geluid op kanaal 40 en 32 van het multimedia paneel bij de bedden. Het concert werd ook dit jaar druk bezocht. Aan het concert werkten mee: Het Kerstkoor van de protestants Christelijke Basisschool De Ichthus in de Waterwijk O.L.V. Meester Han Kraaijeveld, de leerlinge Morgan Tonch las het gedicht “Hoop is…” voor, pianiste Henriëtte Maat, de celliste Sasha Oskam, de zangeres Priscilla Homan met de pianist Mitchell Blei, het Kerst Koperensemble van St. Hubertus op uit Almere, het concert besloten door het koor the Starlights.

 

 kerstconcert 2008

 

Op zaterdag 13 december werd in de nieuwe hal van het Flevo Ziekenhuis het elfde kerstconcert van de Flevo ZiekenOmroep ten gehore gebracht. Het concert, dat om 19:30 begon, was live te beluisteren via kanaal 40 van het multimedia paneel bij de bedden. In de hal werden de optredens door bezoekers en patiënten bijgewoond. De volgende deelnemers verzorgden een sfeervol optreden: Brassband Almere Kerstensemble, Pianoduo Malka & Yuki, Gitaarkwartet LelyGikwa, Koor That's Life. De technische realisatie werd uiteraard verzorgd door de vrijwilligers van de Flevo ZiekenOmroep.

 

kerstconcert 2007

 

Op zaterdag 15 december vormde het auditorium van het Flevo Ziekenhuis het toneel voor het tiende kerstconcert van de Flevo ZiekenOmroep. Het concert, dat om 19:30 begon, was live te beluisteren via kanaal 40 van het multimedia paneel bij de bedden. In de zaal genoten bezoekers en patiënten van de optredens. De volgende deelnemers zorgden voor een sfeervolle avond: Andreas Kinder- en Tienerkoor, Harmonie St. Hubertus, Barbershopkoor Flevo Fun. De technische realisatie werd uiteraard verzorgd door de vrijwilligers van de Flevo ZiekenOmroep.

 

Kerstconcert 2006

 

Op zaterdag 16 december 2006 is na afwezigheid in 2005 een traditie in ere hersteld. De binnenstraat van het Flevo Ziekenhuis was omgetoverd tot concertzaal en er was weer een kerstconcert van de Flevo ZiekenOmroep. De artistieke inhoud werd verzorgd door de volgende deelnemers: Kinderen van groep 7 van basisschool De Ichtus, Salonorkest Panta Rhei, Mannenkoor Almere. De technische realisatie was geheel in handen van de Flevo ZiekenOmroep.

 

Nieuwjaarsconcert 2006

 

Op zaterdag 7 januari 2006 was er wederom een primeur, op deze dag vond namelijk het eerste Nieuwjaarsconcert van de Flevo ZiekenOmroep plaats. Zoals al onze concerten speelde het evenement zich af in de binnenstraat van het Flevo Ziekenhuis. Het concert werd opgeluisterd door de volgende artiesten: Operette Koor Almere, Harmonievereniging Al-Om, Barbershopkoor Flevofun. De firma Smit Sound Service uit Almere verstrekte de microfoons en de apparatuur voor de zaalversterking.

 

Kerstconcert 2003

 

Op zaterdag 13 december 2003 organiseerde de Flevo ZiekenOmroep het achtste kerstconcert. Zoals in voorgaande jaren speelde het evenement zich af in de zogenaamde binnenstraat van het Flevo Ziekenhuis. Aan het concert werd deelgenomen door:Brassband Almere, Andreas Kinder- en Tienerkoor, Poldertranen, Flevokoor en Barnevelds Kamerorkest.  De technische realisatie werd mede mogelijk gemaakt door Smit Sound Service, deze firma uit Almere verstrekte de verlichting, de microfoons en de apparatuur voor de zaalversterking.

 

Lenteconcert 2003

Lenteconcert 2003

 

zaterdag 24 mei 2003 vond het eerste Lenteconcert van de Flevo ZiekenOmroep plaats. Net als ons traditionele Kerstconcert speelde het evenement zich af in de zogenaamde binnenstraat van het Flevo Ziekenhuis. De artistieke inhoud van het concert werd verzorgd door De Amsterdamse Tramharmonie en Operette Koor Almere. De technische realisatie werd mede mogelijk gemaakt door Smit Sound Service, deze firma uit Almere verstrekte de microfoons en de apparatuur voor de zaalversterking.