Klik op de logo's om de gewenste stream te spelen in jouw favoriete speler (wij adviseren AIMP of VLC). Voor de Pop-up speler klik op het HTML5 of Flash Logo.

AACPlusStream Mp3StreamPop-up Player HTML5

De programmering van Zondag: 08:00 - 10:00 Herhaling "Flevo Zondagochtend Klassiek" of Herhaling "Help Er Zit Een Olifant In De Tram", 10:00 - 12:00 "Flevo Zondagochtend Klassiek", 20:00 - 22:00 "Ollie viert de zondag"

U luistert nu naar: "De Automatisering"

Nieuws

Extra uitzending FLEVO WEEKEND SHOW

Mario Broerse                       Live Radio

Mario Broerse

De Almeerse zanger Mario Broerse is te gast op zaterdag 24 februari 2018 van 16:00 uur tot 17:00 uur in de Radio studio van de FZO bij een extra uitzending van de FLEVO WEEKEND SHOW van DJ René en DJ Yvonne.

 

RenĂ© Homan                      Yvonne Homan

DJ René                                                         DJ Yvonne

 

kerstconcert 2017

Het 21ste kerstconcert van de Flevo Zieken Omroep!

Zaterdag 9 december houdt de Flevo Zieken Omroep weer een concert met fantastische Almeerse Kerstmuziek in het Flevoziekenhuis. Voor de patiënten en belangstellenden treden op het Klarinet Ensemble Almere, The Marjolein Singers en de Muziekvereniging Sinafir.

Het concert begint om 19.30 uur in de hal van het Flevoziekenhuis en is te beluisteren via www.fzo.nu.

Toegang is gratis!

U bent van harte welkom!

 

De FLEVO ZIEKENOMROEP zendt een fraai concert uit op zaterdag 9 januari 2016

Zaterdag 9 januari geven Het Almeers orkest en het Operakoor Almere een kort concert in de Binnenstraat van het ziekenhuis
Orkest en koor voeren een aantal stukken uit van beroemde opera’s. Zo hoort u het beroemde lied van de toreador uit Carmen van Bizet.
Het Almeers Orkest en het Operakoor Almere spelen dit concert gratis voor de patiënten en overige belangstellenden.
De Flevoziekenomroep zendt het live uit via kanaal 40 van uw tv

U kunt het concert ook bezoeken in de Binnenstraat.
Het begint om 14.00 uur.
Het duurt ongeveer 3 kwartier.

Dit is de eerste keer dat beide ensembles samenwerken! De Flevo Ziekenomroep is er trots op deze unieke gebeurtenis met u te kunnen delen!

 

Kerstconcert 2015

KerstConcert 2015

 

Lenteconcert 25 April 2015

De Flevo Ziekenomroep houdt zaterdag 25 april het jaarlijks lenteconcert. Patiënten en belangstellenden zijn van harte welkom. Het concert is gratis. Het begint om 14.30 in het auditorium van het ziekenhuis aan de Hospitaalweg 1 in Almere. De Bertus Big Band treedt op, voor het eerst voor publiek! Pianist Hugo Maat speelt en Hans C. Janssen met zijn Almeers Opera & Operette Gezelschap. Belangstellenden zijn van harte welkom. Het aantal plaatsen is beperkt. De portiers van het ziekenhuis wijzen u graag de weg naar de zaal.

 

Kerstconcert 2014

Zaterdag 13 december organiseert de Flevo Ziekenomroep voor de 17de keer een kerstconcert in het Flevoziekenhuis.

Iedereen is welkom en de patiënten in het bijzonder.

Leden van het gitaarorkest Ponticello treden op, zanger Jan van Eunen, pianist Ton Eijs en een koor van de Stichting Col Canto onder leiding van Hans C. Janssen. Er is samenzang en er is er ook een kerstverhaal.

De toegang is gratis!

Het concert begint om 19.30 uur in de Binnenstraat van het ziekenhuis. Het is ook live te volgen op kanaal 32 en 40 van de ziekenhuis- tv

   

20 april 2013: Lenteconcert in het auditorium

Zaterdag 20 april luidt de Flevo Ziekenomroep de lente in met een feestelijk concert. Voor alweer het negende jaar organiseren wij een lenteconcert voor de patiënten van het Flevoziekenhuis. Dat gebeurt in het auditorium op de tweede verdieping in het ziekenhuis. De toegang is gratis. IEDEREEN is welkom, ook mensen van buiten het ziekenhuis.

De FZO zendt de avond live uit met beeld en geluid. De uitzending begint om 19.00 uur via kanaal 32 en 40 van de ziekenhuis-tv. Om 19.30 schakelen wij over naar het auditorium voor het concert. Via de site kunt u het concert ook live beluisteren.

Het Trombonekwartet van de Brassband Almere opent met mooie sonore blaasmuziek. Na het kwartet is de microfoon voor 2 jonge viool/pianoduo’s uit de talentenklas van de Kunstlinie. Violiste Deborah Kole wordt aan de piano begeleid door Mimi Tran. Sara Ascarza speelt met haar broer aan de piano. Het Operettekoor Almere sluit de avond af. Het zingt een ruime selectie operette- en musicalliederen. De solo’s worden door leden van het koor gezongen!

De Flevo Ziekenomroep verheugt zich op dit lenteconcert. Ook dit jaar treden alle artiesten weer belangeloos op voor de patiënten van het ziekenhuis!

 

Kerstmis 2012

Vanavond van 19.45 tot 20.00 uur treedt interkerkelijk gospelkoor ‘Outside’ op in de centrale hal. Het koor brengt diverse sfeervolle kerstliederen ten gehore. Om 20.00 uur vindt eveneens in de centrale hal de Kerstavondviering plaats. De bijeenkomst is voor medewerkers, patiënten, familie en belangstellenden en wordt geleid door de geestelijk verzorgers van het Flevoziekenhuis.

De FlevoZiekenOmroep zal alles in beeld brengen op de multimediapanels bij de bedden van de patienten via kanaal 32 en 40, deze kanalen zijn zonder kosten te bekijken.

   

Pagina 1 van 3