De programmering van Zondag: * 08:00 - 10:00 Herhaling "Help Er Zit Een Olifant In De Tram" * 10:00 - 12:00 Live "Flevo Zondagochtend Klassiek" * 20:00 - 22:00 Herhaling "van een willekeurig programma uit het FZO verleden" * De rest van de uren "De Automatisering met Non Stop gevarieerde Muziek"

Meer informatie over de programma's van de FZO

Zaterdag 20 april luidt de Flevo Ziekenomroep de lente in met een feestelijk concert. Voor alweer het negende jaar organiseren wij een lenteconcert voor de patiënten van het Flevoziekenhuis. Dat gebeurt in het auditorium op de tweede verdieping in het ziekenhuis. De toegang is gratis. IEDEREEN is welkom, ook mensen van buiten het ziekenhuis.

De FZO zendt de avond live uit met beeld en geluid. De uitzending begint om 19.00 uur via kanaal 32 en 40 van de ziekenhuis-tv. Om 19.30 schakelen wij over naar het auditorium voor het concert. Via de site kunt u het concert ook live beluisteren.

Het Trombonekwartet van de Brassband Almere opent met mooie sonore blaasmuziek. Na het kwartet is de microfoon voor 2 jonge viool/pianoduo’s uit de talentenklas van de Kunstlinie. Violiste Deborah Kole wordt aan de piano begeleid door Mimi Tran. Sara Ascarza speelt met haar broer aan de piano. Het Operettekoor Almere sluit de avond af. Het zingt een ruime selectie operette- en musicalliederen. De solo’s worden door leden van het koor gezongen!

De Flevo Ziekenomroep verheugt zich op dit lenteconcert. Ook dit jaar treden alle artiesten weer belangeloos op voor de patiënten van het ziekenhuis!