De programmering van Zondag: * 08:00 - 10:00 Herhaling "Help Er Zit Een Olifant In De Tram" * 10:00 - 12:00 Live "Flevo Zondagochtend Klassiek" * 20:00 - 22:00 Herhaling "van een willekeurig programma uit het FZO verleden" * De rest van de uren "De Automatisering met Non Stop gevarieerde Muziek"

Meer informatie over de programma's van de FZO
Zaterdag 12 mei viert de Flevo Ziekenomroep de lente. Voor alweer het achtste jaar organiseren wij een lenteconcert voor de patiënten van het Flevoziekenhuis. Het concert is in het auditorium op de tweede verdieping in het ziekenhuis. De toegang is gratis. Iedereen is welkom, ook mensen van buiten het ziekenhuis. Uiteraard zendt de FZO de avond live uit met beeld en geluid. De uitzending begint om 19.00 uur via kanaal 32 en 40 van de ziekenhuistv. Om 19.30 schakelen wij over naar het auditorium voor het concert. 

Het Klarinetensemble van de Muziekvereniging St. Hubertus opent. Het ensemble treedt als kwartet op. Het brengt een afwisseling van licht klassieke nummers met populaire muziek. Na het kwartet is de microfoon voor de pianist Ton Eijs. Ton speelt heel regelmatig op de vleugel in de grote hal van het ziekenhuis. Hij speelt zaterdagavond stukken uit The American Songbook maar ook een aantal Nederlandse evergreens. Het Shantykoor Almere sluit de avond af. Het zingt liederen van de 7 zeeën. Het zeemansinstrument bij uitstek, de accordeon, begeleidt het koor.

De Flevo Ziekenomroep verheugt zich op dit lenteconcert. Wij waarderen het bijzonder dat ook dit jaar weer een aantal Almeerse artiesten belangeloos optreedt voor de patiënten van het ziekenhuis.