De programmering van Zondag: * 08:00 - 10:00 Herhaling "Help Er Zit Een Olifant In De Tram" * 10:00 - 12:00 Live "Flevo Zondagochtend Klassiek" * 20:00 - 22:00 Herhaling "van een willekeurig programma uit het FZO verleden" * De rest van de uren "De Automatisering met Non Stop gevarieerde Muziek"

Meer informatie over de programma's van de FZO

Zaterdag 7 mei 2010, Auditorium 19.30- 21.30 uur

De ziekenomroep verzorgt voor de ZESDE MAAL een lenteconcert voor u! Wij zenden dat concert aanstaande zaterdag 7 mei live uit.

Het wordt een prachtige avond. Vele Almeerse artiesten maken dit LENTEconcert tot een feest! Het duo de STRAUSSVOGELS speelt bekende en heel vlotte salonmuziek. Het Almeerse koor VOCAL MOTION zingt een aantal van zijn successtukken. De groep PJW vertegenwoordigt het jonge Almeerse poptalent. De Straussvogels, Vocal Motion en PJW treden voor het eerst op voor onze microfoons en camera’s. De Brassband Almere speelde al op vele malen voor de ziekenomroep! De band sluit het concert swingend af.

Kortom het wordt een fantastische muziekavond. Het concert is gratis, ook voor mensen van buiten het ziekenhuis. Neem uw familie en vrienden mee! U kunt ook per rolstoel komen!! Geeft u op aan de vrijwilligers die voor het concert langs komen. Zij halen u op 7 mei tijdig op voor de uitvoering. Uiteraard brengen zij u ook terug!

Het concert is in het auditorium van het Ziekenhuis. Het duurt van 19.30 uur tot ongeveer 21.30 uur. Natuurlijk kunt u ook naar een deel komen luisteren. Het auditorium is op de tweede verdieping van het ziekenhuis, aan de voorkant. De portier wijst de bezoekers van buiten het ziekenhuis graag de weg.

Het concert is te zien en te horen op de kanalen 32 en 40 van de tv. De ziekenomroep doet zijn uiterste best u een fantastische avond te bezorgen, zowel in de zaal als op uw televisie. U bent welkom!

Tot a.s. zaterdag!!