De programmering van Zondag: * 08:00 - 10:00 Herhaling "Help Er Zit Een Olifant In De Tram" * 10:00 - 12:00 Live "Flevo Zondagochtend Klassiek" * 20:00 - 22:00 Herhaling "van een willekeurig programma uit het FZO verleden" * De rest van de uren "De Automatisering met Non Stop gevarieerde Muziek"

Meer informatie over de programma's van de FZO

Dankzij de Rabobank Clubkas Campagne 2016, hebben we een digitale mengtafel kunnen kopen. Deze mengtafel voorzien van de laatste digitale technieken, maakt het mogelijk professioneel het geluid te verzorgen voor de radioluisteraars in het Flevoziekenhuis en in de zaal bij de diverse live concerten georganisserd door de ziekenomroep.

Onze dank gaat uit naar de medewerkers van de Rabobank welke op ons hebben gestemd en zo hebben bijgedragen aan de ontspanning van de pantienten in het FlevoZiekenhuis.


Het mengpaneel is inmiddels tijdens de kerstdagen al meerdere keren ingezet, waaronder het Kerstconcert van 2016 en voor een aantal programma's met LIVE muziek, waarbij lokale artiesten, orkesten en koren hun medewerking hebben verleend.