De programmering van Donderdag: * 08:00 - 10:00 Herhaling "Een Muzikaal Bloemetje" * 10:00 - 12:00 Herhaling "Wij Wachten Op De Dokter" * 20:00 - 22:00 Live "De Muzikale Vaart" * De rest van de uren "De Automatisering met Non Stop gevarieerde Muziek"

Meer informatie over de programma's van de FZO

Zaterdag 14 december trakteert de Flevo Zieken Omroep de patiënten in het Flevoziekenhuis op een mooi en gratis kerstconcert.

Alle belangstellenden zijn vanaf 19.30 uur van harte welkom.

Ildikó en Laura Snijders spelen gitaar. Rieke Lute speelt piano. Het Popkoor The Starlights besluit de avond onder leiding van dirigent Peter Rigter.

Het concert is in de Binnenstraat van het Flevoziekenhuis. De portiers van het ziekenhuis wijzen u graag de weg naar de zaal. U bent van harte welkom!

Niet mobiele patienten kunnen het concert volgen in de Flevo Gastvrij app voor Iphone of Android, kies voor een verslag met beeld en geluid onder de knop televisie voor de zender knop FZO.

Wanneer u alleen geluid wenst, kies dan onder Radio, de eerste knop genaamd FlevoZiekenOmroep of kies een van de Audio streams op de website van de FlevoZiekenOmroep.