Klik op de logo's om de gewenste stream te spelen in jouw favoriete speler (wij adviseren AIMP of VLC). Voor de Pop-up speler klik op het HTML5 of Flash Logo.

AACPlusStream Mp3StreamPop-up Player HTML5

De programmering van Zaterdag: 08:00 - 10:00 Herhaling "Revalidatieradio" 16:00 - 17:00 "Flevo WeekendShow" 20:00 - 22:00 LIVE "Help Er Zit Een Olifant In De Tram" of Herhaling "Flevo Zondagochtend Klassiek"

U luistert nu naar: Herhaling "Revalidatieradio".

De volgende vacatures staan open:  

Verzoekjes ophalen: U maakt contact met de patiënten in het Flevoziekenhuis en biedt de mogelijkheid om een verzoekje aan te vragen, welke die avond gedraaid zal gaan worden.

Presentatie: Alleen of samen met een andere presentator en technicus maakt u een radioprogramma voorde patiënten in het Flevoziekenhuis. In dat programma worden de verzoekjes gedraaid welke overdag opgehaald zijn of via e-mail en verzoek briefjes zijn binnengekomen.

Techniek: U bediend de apparatuur die het mogelijk maakt dat het programma te horen en te zien zijn bij de patiënten in het Flevoziekenhuis.

Heeft u interesse in een van de vacatures vul dan het formulier in, dan nemen wij contact met u op. In overleg wordt gekeken naar de tijden en mogelijkheden.

Klik op de onderstaande knop om naar het formulier te gaan.