Klik op de logo's om de gewenste stream te spelen in jouw favoriete speler (wij adviseren AIMP of VLC). Voor de Pop-up speler klik op het HTML5 of Flash Logo.

AACPlusStream Mp3StreamPop-up Player HTML5

http://www.flevoziekenomroep.nl/aacplus.m3u    http://www.flevoziekenomroep.nl/mp3.m3u  HLS voor mobile telefoons, dit is in test fase

De programmering van Dinsdag: 08:00 - 10:00 Herhaling "Los Verband" 20:00 - 22:00 "Als Pleister Op De Wonde"

U luistert nu naar: "De Automatisering Non Stop gevarieerde Muziek"

De volgende vacatures staan open:  

Verzoekjes ophalen: U maakt contact met de patiënten in het Flevoziekenhuis en biedt de mogelijkheid om een verzoekje aan te vragen, welke die avond gedraaid zal gaan worden.

Presentatie: Alleen of samen met een andere presentator en technicus maakt u een radioprogramma voorde patiënten in het Flevoziekenhuis. In dat programma worden de verzoekjes gedraaid welke overdag opgehaald zijn of via e-mail en verzoek briefjes zijn binnengekomen.

Techniek: U bediend de apparatuur die het mogelijk maakt dat het programma te horen en te zien zijn bij de patiënten in het Flevoziekenhuis.

Heeft u interesse in een van de vacatures vul dan het formulier in, dan nemen wij contact met u op. In overleg wordt gekeken naar de tijden en mogelijkheden.

Klik op de onderstaande knop om naar het formulier te gaan.